Bedrukte artikelen

Creatieve oplossingen voor elke smaak en stijl

Stijlvol, modern, gezellig of mediterraan… met Personal print van Gastro2Day kunt u precies de juiste uitstraling creëren voor uw bedrijf.

Personal Print is in de eerste plaats een aantrekkelijk communicatiemiddel om uw bedrijfspresentatie te ondersteunen. Maar de toegevoegde waarde van Personal Print zit met name ook in de vele andere mogelijkheden. Wat dacht u van het menu op uw placemats, speciale arrangementen, een wandelkaart van de omgeving of een kleurplaat voor uw jonge bezoekers…dat belooft zeker enthousiaste gasten!

Kiest u voor de 2-laags, 3-laags of het luxe Airlaid servet, dan heeft u bovendien de keuze uit verschillende uni kleuren. Uw kleurkeuze en de bedrukking kunt u weer laten terugkomen in de onderzetters, bestekzakjes, placemats of andere producten die wij voor u kunnen personaliseren.

  • Uw eigen logo of ontwerp
  • Met Personal Print kunt u uw servetten, placemats, onderzetters,bestekzakjes of andere producten laten bedrukken met uw logo of een ander (eigen) ontwerp.
  • Persoonlijk advies
  • Onze adviseur staat u graag terzijde bij de keuze van uw personal print. Wij willen u zeker inspireren met smaakvolle voorbeelden en inspirerende ideeën.
  • Uniek ontwerp door Gastro2Day
  • Indien gewenst kan onze ontwerper een uniek ontwerp voor u maken.
Heeft u vragen over de mogelijkheden op het gebied van bedrukte artikelen? Neem dan gerust contact met ons op via de mail info@gastro2day of bel naar 020-2619482. Een offerte op maat kunt u ook eenvoudig online aanvragen.

naar boven