Glazen bedrukt

Als horecaondernemer kent u vast het probleem van te vol of te weinig ingeschonken geschonken glazen. Dit gaat ten koste van uw rendement en geeft gezeur en kost u bovendien omzet en winst.

Door te schenken ‘tot aan’ uw logo, krijgen uw gasten altijd dezelfde inhoud. Zo blijft ook bij uw gasten het logo onder de aandacht. Voor uw personeel is dit bovendien hét perfecte hulpmiddel om de juiste hoeveelheid uit te schenken.

Gastro2 Day kan het logo of naam van uw zaak plaatsen op uw glas. Wij kunnen de glazen graveren of bedrukken met uw logo, zodat uw logo als maatstreepje fungeert.

Klik aan de rechterkant op"download PDF" voor de prijslijst

  • Al vanaf 66 cent per glas.
  • Uw gasten krijgen altijd de juiste schenkmaat / inhoud.
  • Geen discussie meer over de schenkmaat.
  • U creëert uniek en onderscheidend glaswerk.
  • U behaalt meer rendement op inkoop.
  • Uw bedrijfs naam of logo is positief onder de aandacht.

Desgewenst slaan wij u bedrukt glaswerk op en leveren deze uit per doos. Hiermee beheren wij u voorraad bedrukte artikelen en hoeft u zich geen zorgen te maken of er nog wel voldoende voorraad is. Tevens vragen wij aan u, als de voorraad door een minimum voorraad is, of er bij besteld mag worden. Wij ontzorgen u ook graag op dit gebied.

Uitgebreide mogelijkheden
Heeft u vragen over de mogelijkheden op het gebied van bedrukte artikelen? Neem dan gerust contact met ons op via de mail info@gastro2day of bel naar 020-2619482. Een offerte op maat kunt u ook eenvoudig online aanvragen.

Sorteer op:
per pagina
naar boven