Guest Suplies

Breng uw gasten in een sfeer van absolute weldaad en zinnenprikkeling met uw eigen guest supplies. Geheel afgestemd en uitgevoerd in de stijl en uitstraling van uw hotel. Deze met smaak en zorg geselecteerde guest supplies maken het bezoek aan uw hotel tot een bijzondere en onderscheidende ervaring. Geen standaard, maar absoluut maatwerk waarbij de keuzes voor parfum, verpakking, en design onbeperkt zijn. Wees uniek en deel dat unieke gevoel met uw gasten door te kiezen voor een private label. Dat zijn guest supplies die één zijn met uw wensen, maatstaven en huisstijl.

Tot in het kleinste detail
Gastro2Day verstaat de kunst van sensitieve prikkeling en biedt een breed assortiment guest supplies die wij onder private label aanbieden. Ons team gaat graag met u om tafel om een gepersonaliseerde productlijn op te zetten. Wij ontwikkelen voor u inspirerende en exclusieve guest supplies die een absolute verrijking zijn voor uw hotel.
Tevens kunnen wij voor u een product lijn ontwikkelen op basis van natuurlijke ingrediënten en milieuvriendelijke verpakking. Deze producten kunnen worden gecertificeerd met het Europese Ecolabel, Ecocert of Cosmebio. Geen enkel detail slaan wij over.

Klik hier en informeer naar de mogelijkheden en maak een afspraak met ons voor een persoonlijke toelichting.

Geen artikelen gevonden in huidige selectie.
naar boven