Beker Cosmo 34 cl, cosmo groen, continental, 24 stuks

Continental 22COGRE051

Artikelnummer
309301
Ext. art. nr.
22COGRE051
Brochure
Continental
Omschrijving
Beker Cosmo 34 cl, cosmo groen, continental, 24 stuks
Verpakkingseenheid
24
Prijs excl. btw
€ 177,42
Aantal
 Continental vervaardigt haar artikelen van porselein verstevigd met aluminium, dit zorgt voor een unieke hardheid en duurzaamheid welke het chippen van de items tot een minimum beperkt. Alle Items uit deze serie zijn goed met elkaar te combineren en deze warme kleuren geven uw presentatie en gerechten de uitstraling die u zoekt en uw klanten weten te waarderen.

Verkrijgbaar in de kleuren blauw, groen en roze. De afbeeldingen komen niet altijd overeen met de kleur!

Continental China is in 1949 opgericht en werkt volgens het Fair Trade System in Zuid-Afrika. Deze werkwijze zorgt voor een hoog aanzien van het Afrikaanse merk op de internationale markt. Op de Nederlandse markt is Continental China sinds 2003 actief. Het hotelporselein van Continental China wordt sindsdien met veel enthousiasme door de Nederlandse horeca en instellingen gebruikt. De productie van Continental China vindt plaats volgens de Britse standaard norm BS4034. Door het toevoegen van aluminium tijdens de productie krijgt het servies zijn specifieke roomkleur en is het extra stootvast.
De decors op het servies zijn onder het glazuur aangebracht en zijn daardoor vaatwasmachine- en magnetronbestendig. Veel artikelen uit dit assortiment zijn bij Gastro2Day uit voorraad leverbaar.

Bekijk de site voor Continental inspiratie!

https://continentalchina.co.za/product/cosmo/

naar boven