Bord Pebble 20 cm, rustic wit, continental, 24 stuks

Continental 30PEB23401

Artikelnummer
309059
Ext. art. nr.
30PEB23401
Brochure
Continental
Omschrijving
Bord Pebble 20 cm, rustic wit, continental, 24 stuks
Verpakkingseenheid
24
Prijs excl. btw
€ 324,98
Aantal
 De serie RUSTIC van Continental is een met de handbeschilderde porselein serie en is leverbaar is in de kleuren wit, lichtgroen, donkergroen, donkerblauw en terracotta. Door de handbeschildering heeft iedere item, of het nu een bord, schaaltje, diep bord, pasta bord of rechthoekig bord is, zijn unieke karakter, tinten en accenten. Continental vervaardigt haar artikelen van porselein verstevigd met aluminium, dit zorgt voor een unieke hardheid en duurzaamheid welke het chippen van de items tot een minimum beperkt. Alle Items uit deze serie zijn goed met elkaar te combineren en deze warme kleuren geven uw presentatie en gerechten de uitstraling die u zoekt en uw klanten weten te waarderen.

Continental China is in 1949 opgericht en werkt volgens het Fair Trade System in Zuid-Afrika. Deze werkwijze zorgt voor een hoog aanzien van het Afrikaanse merk op de internationale markt. Op de Nederlandse markt is Continental China sinds 2003 actief. Het hotelporselein van Continental China wordt sindsdien met veel enthousiasme door de Nederlandse horeca en instellingen gebruikt. De productie van Continental China vindt plaats volgens de Britse standaard norm BS4034. Door het toevoegen van aluminium tijdens de productie krijgt het servies zijn specifieke roomkleur en is het extra stootvast.
De decors op het servies zijn onder het glazuur aangebracht en zijn daardoor vaatwasmachine- en magnetronbestendig. Veel artikelen uit dit assortiment zijn bij Gastro2Day uit voorraad leverbaar.

Bekijk de site voor Continental inspiratie!

https://continentalchina.co.za/product-category/elements-rustic/

naar boven